Bestuur

Het bestuur van de NVLJ bestaat uit:

 

wijbengaJacqueline Wijbenga, voorzitter
Voor Jacqueline in januari 2013 uitgever werd bij Eisma Businessmedia werkte ze ruim tien jaar als hoofdredacteur van de agrarische bladen binnen deze uitgeverij.

 

 

 

René BouwmeesterRené Bouwmeester, secretaris
René werkt sinds 2015 als vakredacteur voor BloembollenVisie. Daarvoor heeft hij geschreven voor onder meer Nieuwe Oogst en Aardappelwereld. Hij maakt sinds 2013 deel uit van het bestuur.

 

 

Mariska VermaasMariska Vermaas, Penningmeester
Mariska is sinds januari 2004 parlementair verslaggever bij Boerderij. De financiële administratie van de NVLJ is voor het belangrijkste deel uitbesteed, als penningmeester is Mariska verantwoordelijk voor de cijfers. Ook houdt zij de ledenadministratie bij.

 

 

Johan BoonenJohan Boonen
Johan is freelance journalist sinds 1994. Daarvoor heeft hij bij Oogst en Nieuwe Oogst gewerkt. Binnen de NVLJ runt hij het secretariaat van de Gouden Greep.

 

 

 

esther-rozeboomEsther Rozeboom
Esther is eigenaar van @Catch-On creatieve communicatie en van het PR-bureau Plus Project. Als afgevaardigde van het bestuur is zij verantwoordelijk voor de organisatie van het IFAJ-congres in 2018

 

 

marc-van-der-sterren_webMarc van der Sterren
Marc is freelance journalist voor Nederlandse en Engelstalige bladen en blogger bij Farming Africa. Hij is binnen de NVLJ verantwoordelijk voor de interne nieuwsvoorziening en de organisatie van activiteiten.