Algemene Ledenvergadering NVLJ met Bart Kemp

Maandag 10 februari is de Algemene Ledenvergadering van de NVLJ. De bijeenkomst wordt gehouden vanaf 15.30 uur in de vergaderzaal van Wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk. Na afloop is er een buffet.

Te gast tijdens de ALV is Bart Kemp: schapenhouder in Ede. Hij kreeg in het najaar van 2019 landelijke bekendheid door zijn werkzaamheden bij de landelijke protestacties, onder de vlag van Agractie. Hiervoor heeft hij ook de Issue-award gewonnen, de prijs voor een persoon of organisatie die in 2019 op een opvallende, effectieve manier een onderwerp maatschappelijk en politiek wist te agenderen. Hij vertelt over zijn ervaringen met de media.

Programma:
15.30 inloop
16.00 Bart Kemp over zijn ervaring met de media.
17.00 Algemene Ledenvergadering
Daarna: buffet

Graag tot ziens in Nijkerk,aan de Slichtenhorsterweg 69, 3862 NP Nijkerk. Aanmelden voor de ALV kan via info@nvlj.nl en vermeld daar ook even of je gebruik wilt maken van het buffet. Ook eventuele dieetwensen kunnen hier kenbaar worden gemaakt. Graag voor dinsdag 4 februari.

PS Heb je collega’s die nog niet bekend zijn met de NVLJ? Neem ze mee voor een kennismaking. Iedereen is van harte welkom!

Author: NedVerJL

Share This Post On