Esther de Snoo hoofdredacteur Nieuwe Oogst

Esther de Snoo start per 1 oktober als de nieuwe hoofdredacteur van land- en tuinbouwvaktitel Nieuwe Oogst. Ze is de opvolger van Patrick Bramer. De Snoo (46) heeft veel kennis van de land- en tuinbouw en een breed netwerk in de agribusiness en mediawereld. Ze startte haar redactionele carrière bij vakblad Oogst (2001 tot 2006), werkte ruim tien jaar voor de titels Groenten en Fruit en Boerderij, was in 2017/2018 hoofdredacteur van Boerenbusiness. Sinds anderhalf jaar was De Snoo werkzaam als communicatieadviseur en woordvoerder voor LTO Nederland.

Gouden Greep

De Snoo won in 2013 de Gouden Greep voor beste journalistieke productie in de land- en tuinbouwjournalistiek (NVLJ) en droeg bij aan de ontwikkeling van diverse vernieuwende projecten op uitgeefgebied. ‘Ik kijk ernaar uit om de journalistieke koers van Nieuwe Oogst verder te versterken, het merk samen met de redactie en het uitgeefteam door te ontwikkelen en zo de leidende positie van de titel vast te houden’, motiveert De Snoo de volgende stap in haar carrière.

AgriPers

Bas Gregoor (44) wordt per 1 september in zijn rol als commercieel manager tevens verantwoordelijk voor een aantal uitgeeftaken. De mutaties bij uitgeverij AgriPers volgen op de benoeming van Patrick Bramer (36) tot algemeen directeur van LTO Bedrijven per 1 september. AgriPers is een dochterbedrijf van LTO Bedrijven. Het mediabedrijf geeft in opdracht van LTO Noord, ZLTO en LLTB Nieuwe Oogst uit, waarvoor circa veertig mediaprofessionals werkzaam zijn.

 

Author: NedVerJL

Share This Post On