Europese IFAJ persreizen: aanmelden voor 26 februari

De Italiaanse en de Zwitserse vereniging van landbouwjournalisten organiseren ieder een persreis. Zwitserland trapt af op 29 april, op 3 mei kunnen deelnemers doorreizen naar Italië.

beef-111278_640De Italiaanse vereniging van Landbouwjournalisten (UNAGA) organiseert voor IFAJ-leden een persreis. Doel van de reis is een kennismaking met de landbouw en voedselproductie in de regio Emilia Romagna in Noord-Italië. Deelnemers aan de Italiaanse persreis (3-6 mei 2015) maken onder andere kennis met de verhalen achter Parma-ham, Parmesaanse kaas en Modena azijn.

Deelname is beperkt tot 20 personen en voorbehouden aan leden van de verenigingen die zijn aangesloten bij IFAJ. Deelname wordt toegekend op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Let op: Aanmelden kan tot 26 februari. Geïnteresseerd: meld je dan snel aan via: info@nvlj.nl.

Zwitserland

Voorafgaand aan de Italiaanse reis (29 april-3 mei 2015), organiseert de Zwitserse vereniging een persreis. Onderdeel van dit driedaagse programma is een leiderschapstraining van een dag voor (potentiële) bestuursleden van de IFAJ-lidverenigingen. Deze reis gaat naar de Zwitsers-Italiaanse grensregio (Mezzana) en is beperkt tot 15 deelnemers. Aanmelden hiervoor kan tot 20 maart. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan Expo Milano, een dag die als overgang kan dienen naar de Italiaanse persreis.

Aanvullende informatie over de reis en een compleet programma is verkrijgbaar bij het NVLJ-bestuur. Ben je in een van beide of beide persreizen geïnteresseerd, meld je dan snel aan bij het bestuur: info@nvlj.nl.

Author: NedVerJL

Share This Post On