Greenaccord nodigt jonge journalisten uit in Italië

GreenAccord-logo[1]Greenaccord nodigt jonge journalisten met interesse in milieu en klimaat uit voor het XII International Media Forum on the Protection of Nature in Italië.

Het mediaforum vindt plaats in Rieti van 18 tot 21 november 2015, onderwerp is: “People Building Future. Climate, Last Call”. Het forum van 2015 wordt gewijd aan klimaatveranderingen en geeft journalisten een voorproefje van het werk van wetenschappers en de verwachtingen van de COP agenda in Parijs.
Verder zullen aan bod komen: de rol van het gezin, de Pausselijke encycliek waarin hij stelling neemt tegen de klimaatverandering, maar ook over de impact die het klimaat zal hebben op de agrarische sector.

ENAJ-logoGreenaccord heeft de ENAJ gevraagd 10 jonge journalisten met een leeftijd van maximaal 30 jaar voor te dragen. Greenaccord neemt alle reis- en verblijfskosten voor rekening. Wie zich hiervoor geroepen voelt, wordt verzocht contact op te nemen met onze Nederlandse afgevaardigde Hans Siemes: hanssiemes@planet.nl.

Author: NedVerJL

Share This Post On