Henk Vermeer verlaat ReMarkAble

Henk Vermeer verruilt de agrarische communicatie voor een rol in de Haagse politiek. Vermeer wordt ambtelijk secretaris en beleidsmedewerker van de Tweede  Kamerfractie van BBB.

Verslingerd

Vermeer start in zijn nieuwe functie op 1 januari 2022. Vanaf dat moment eindigt zijn partnerschap en werk bij ReMarkAble communicatie. “Na ruim 34 jaar werken in het bedrijfsleven, waarvan 7 jaar bij ReMarkAble, sla ik een nieuwe weg in. De weg waaraan ik verslingerd ben geraakt, sinds mijn start in de lokale politieke en de oprichting van BBB en betrokkenheid bij deze partij.”

Groei

De afgelopen zeven jaar was Vermeer actief bij ReMarkAble, reclamebureau gespecialiseer in agri-food, en tevens partner. “Ik heb mee mogen bouwen aan ReMarkAble, zowel in de dienstverlening als in de omvang: van drie naar veertien medewerkers en nog steeds groeiende. Groeiende omdat er een toenemende behoefte is aan een full-service communicatiebureau in de agrarische sector.”

Vermeer spreekt zijn dankbaarheid uit naar zijn collega’s, in het bijzonder naar Wim Groot Koerkamp die hem de kans bood om partner te worden bij het bedrijf, waarvan hij nu afscheid neemt.   

Nieuwe rol

In zijn nieuwe rol in Den Haag zal Vermeer zich onder andere richten op de beleidsterreinen Financien, Economisch, Binnenlandse en Digitale Zaken. “Hier kan ik mijn kennis en ervaring als ondernemer en als gemeenteraadslid in Harderwijk ook landelijk inzetten”, aldus Vermeer, die iedereen uitnodigt hem te benaderen in Den Haag ‘als je zaken wilt inbrengen die aandacht van de landelijke politiek vragen’.

Author: NedVerJL

Share This Post On