Inzendingstermijn IFAJ prijzen verlengd

De inzendtermijn voor de diverse IFAJ-awards is verlengd tot maandag 6 februari 2017. Namens de NVLJ is inmiddels een printvoordracht gedaan voor de IFAJ Starprize. Daarnaast kunnen leden meedingen naar een prijs voor de beste radio- of televisiebijdrage of voor de mooiste agrarische foto’s. Ook is er de FAO Award voor journalistiek over ontwikkelingsproblematiek. Het thema voor deze prijs is dit jaar voedselzekerheid.

De jury van de Gouden Greep heeft dit jaar geen radio- of televisiebijdrage ontvangen en dus namens Nederland in die categorie (nog) geen voordracht gedaan. Voor de beide andere categorieën kunnen leden zelf hun bijdrage sturen naar de IFAJ.

De FAO Award wordt dit jaar toegekend aan bijdragen die gericht zijn op voedselzekerheid.

Foto’s worden binnen de fotowedstrijd gerubriceerd in verschillende thema’s. Een jury kiest uit die thema’s uiteindelijk ook de overall winnaar.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden mee te dingen naar een van de IFAJ-prijzen, vind je op de website van de federatie www.ifaj.org. De prijzen worden uitgereikt tijdens het congres in Zuid-Afrika begin april.

Author: NedVerJL

Share This Post On