Landbouwraad verwelkomt NVLJ-journalisten op Space

1SPACEsfeer6De Nederlandse Landbouwraad, Nico van Opstal, nodigt NVLJ-leden uit voor een persconferentie tijdens de Franse landbouwtentoonstelling Space in Rennes. Op de beurs die plaatsvindt van 15 tot en met 17 september, zijn ook veel Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd.

Persconferentie

De persconferentie, die aanvangt op 16 september om om 16.00, heeft als thema ‘Une approche Nitrates….autrement’. De bijeenkomst is een initiatief van CNIEL (Franse brancheorganisatie voor zuivel en melkveehouderij), de FNPL (Franse federatie van melkveehouders) en het Landbouwbureau van de Nederlandse Ambassade te Parijs. Tijdens de persconferentie zullen drie Nederlandse sprekers het woord voeren vanuit onderzoek, LTO en de praktijk.

Aanmelden

Journalisten die belangstelling hebben deze persconferentie bij te wonen of een van de aanwezigen willen interviewen, worden verzocht zich aan te melden via PAR-LNV@minbuza.nl met in cc: suzanne.kroeze@minbuza.nl. Na aanmelding ontvangen journalisten een persoonlijke uitnodiging met aanvullende informatie.

Netwerkreceptie

Aansluitend aanico-van-opstal-landbouwbureaun de persconferentie vindt om 17 uur een netwerkreceptie plaats voor de Nederlandse exposanten op SPACE (restaurant Le Gourmet). Deelnemers aan de persconferentie zijn hiervoor ook uitgenodigd. De receptie wordt aangeboden door de Ambassadeur Ed Kronenburg en Landbouwraad Nico van Opstal.

Author: NedVerJL

Share This Post On