Misset Uitgeverij lanceert Eiwit Magazine

Eiwit Magazine. Dat is de naam van de nieuwste loot aan de uitgeefboom van Misset Uitgeverij in Doetinchem. Het tijdschrift is onderdeel van het nieuwsplatform Food&Agribusiness. Hoofdredacteur Jan Vullings: “Wij zien het magazine als een geschikt middel om de belangrijkste informatie overzichtelijk aan onze doelgroep aan te bieden.”

Eiwittransitie

Eiwittransitie staat al een tijdje op de politieke agenda van de Europese Unie. Sindsdien is er groeiende aandacht voor het onderwerp en is de behoefte aan informatie groot. Misset Uitgeverij wil hoogwaardige informatie bieden die de hele sector helpt bij het transformeren naar een duurzaam model. De lancering van Eiwit Magazine sluit aan bij deze missie, aldus de Doetinchemse uitgeverij.

Beweging

“Er is veel te doen over het onderwerp eiwittransitie en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op,” vertelt Jan Vullings, hoofdredacteur van Food&Agribusiness. Alleen al op foodagribusiness.nl verschijnen er dagelijks meerdere nieuwsartikelen over het thema.

“We merken dat er op heel veel terreinen mensen bezig zijn, maar dat ze niet van elkaar weten wie wat doet. Wij zien het als onze taak om de sector goed te informeren, maar ook te inspireren.” Het magazine is volgens Vullings een middel om de belangrijkste informatie overzichtelijk aan onze doelgroep aan te bieden.

Oplage

De eerste editie van het magazine telt een oplage van 11.000 exemplaren. Eiwit Magazine verschijnt vanaf nu elk kwartaal en is onderdeel van het abonnement op Food&Agribusiness.

Author: NedVerJL

Share This Post On