NVLJ-verkiezingsgesprek met landbouwpolitici op 28 februari

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart beginnen de campagnes van de politieke partijen op stoom te komen. Ook op landbouwgebied wordt stevig gestreden om stemmen. NVLJ biedt haar leden de kans om in gesprek te gaan met verschillende kandidaten die actief zijn in het landbouwdossier.

Voorafgaande aan het grote Voedsel Verkiezingsdebat van LTO, CBL en NLFI organiseert de NVLJ een persgesprek met politici. Tot nu toe hebben Carla Dik- Faber (ChristenUnie), Henk van Gerven (SP), Jaco Geurts (CDA), Helma Lodders (VVD) en Anna Lena Hedin (PvdA) toegezegd mee te werken. Het gesprek zal plaatsvinden op een plaats waar velen van ons nooit eerder geweest zijn: CDA heeft aangeboden het gesprek te  laten plaatsvinden in hun fractiekamer. Dit geeft ons dus gelijk een kijkje in de wandelgangen van de Haagse politiek.

Het gesprek vindt plaats op 28 februari, het begint om 14.30 en duurt tot 15.30. We verzamelen tussen 14.00 en 14.15 om ook zeker op tijd te beginnen. Het aansluitende grote Voedsel Verkiezingsdebat, vindt plaats in Nieuwspoort van 16.00 tot 18.00 uur.

Wil je aanwezig zijn bij het gesprek? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@nvlj.nl.

Voor toegang tot de Tweede Kamer en voor het bijwonen van het Voedsel Verkiezingsdebat is vooraf aanmelden noodzakelijk. Voor toegang tot de Tweede Kamer is legitimatie verplicht.

Author: NedVerJL

Share This Post On