Persreis naar EU-voorzitter Estland

Estland is momenteel voorzitter van de EU. In dat kader wordt een persreis georganiseerd ten tijde van het bezoek van de Europese landbouwministers aan Estland. De reis vindt plaats van 3 tot en met 5 september. Per lidstaat is op deze reis ruimte voor 1 persvertegenwoordiger. Belangstellenden kunnen zich melden tot vrijdag 21 juli bij a.krebs@bauernzeitung.ch. Bij belangstelling van meerdere leden, zal het NVLJ-bestuur uit de belangstellenden de uiteindelijke deelnemer selecteren.

Programma

Het bezoek van de EU landbouwministers staat in het teken van ‘Risk management: empowering farmers with effective tools to manage the risks post-2020’. Naast het meelopen met een deel van het programma van de EU landbouwministers, bestaat het bezoek aan Estland uit een excursie naar een melkveebedrijf, een schapenbedrijf, een wijnmakerij en een presentatie van Copa Cogeca. Het bijwonen van de algemene vergadering van de ENAJ behoort ook tot het programma. Op 5 september is er gelegenheid de landbouwministers te ontmoeten en de afsluitende persconferentie bij te wonen.

Kosten

De kosten voor deze reis zijn voor eigen rekening. Het betreft de reis naar Estland, de transfer naar het hotel en een eigen bijdrage voor de hotelovernachtingen. Deze bedraagt 65 euro voor een gedeelde kamer of 100 euro voor een enkele kamer. De overige kosten worden gedragen door de organisatie van de reis.

 

Author: NedVerJL

Share This Post On