Startbijeenkomst IFAJ-congres NL uitgesteld

Maandag 11 januari stond een startbijeenkomst gepland voor het IFAJ-congres 2018. Het bestuur van het IFAJ-Congres heeft in overleg met Wageningen UR besloten dat het nog te vroeg is voor een aftrap in het bijzijn van externe partijen. De geplande bijeenkomst in Wageningen wordt derhalve verschoven naar het voorjaar.

Het bestuur van het IFAJ-congres gaat maandag wel in gesprek met Wageningen UR om op dezelfde golflengte te komen en een aantal stappen rond de samenwerking concreet te maken.

Vrijwilligersbijeenkomsten

Alvorens het congres breed te lanceren worden in januari en februari per groep bijeenkomsten ingepland met NVLJ-leden die hebben aangegeven betrokken te willen zijn bij de organisatie. De uitnodigingen daarvoor worden komende week verstuurd. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel bijdragen aan het IFAJ-congres in Nederland, geef dat dan door aan Esther Rozeboom.

Nieuwe datum aftrap

Op een later moment worden zullen de diverse vrijwilligersgroepen hun eerste bevindingen delen met alle NVLJ-leden en externe partijen. Dit gebeurt tijdens een ‘aftrap’-bijeenkomst. Deze lancering vindt waarschijnlijk plaats in het voorjaar, bijvoorbeeld in aansluiting op de uitreiking van de Gouden Greep of aanpalend aan de bijeenkomst van de EU-landbouwministers aan het eind van het Nederlandse voorzitterschap van de EU. Meer informatie hierover volgt via de NVLJ-website en nieuwsbrief.

Author: NedVerJL

Share This Post On