Webinar: journalistiek in coronatijd

Als het niet live kan, dan ontmoeten we elkaar gewoon digitaal! Een manier van werken die we, als gevolg van de coronacrisis, inmiddels allemaal gewend zijn. Graag nodigen we je uit om aan te sluiten bij het eerste NVLJ-webinar op vrijdag 26 juni om 16.00 uur. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt er zelfs een borrel bij nemen, het is tenslotte vrijdagmiddag!

Informeel informatief
We organiseren een journalistiek café, waarbij we in informele setting met elkaar ervaringen en visies uitwisselen. Het thema heeft alles te maken met het tijdperk waarin we ons als journalisten, redacties en communicatiedeskundigen bevinden. Vanzelfsprekendheid heeft plaats gemaakt voor onzekerheid, fysieke ontmoetingen worden zo veel mogelijk beperkt en digitale communicatiemiddelen zijn onze beste vriend geworden. Hoe gaan we om met deze nieuwe werkelijkheid, nu en in de toekomst?

Op het programma
Vanuit de Nieuwe Oogst-studio in Zwolle gaan we in gesprek een aantal van jouw collega’s van grote en kleinere redacties. Zo schuiven Johan Wissink (redacteur digitale media Nieuwe Oogst), Gertjan Zevenbergen (hoofdredacteur Landbouwmechanisatie) en Jan Vullings (hoofdredacteur Boerderij) bij ons aan. Hoe hebben zij de afgelopen maanden ervaren, wat betekent de nieuwe werkelijkheid voor hun organisatie en hoe kijken zij naar de toekomst? Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om vragen te stellen of je in de discussie te mengen.

Aanmelden
Nogmaals, je hoeft er de deur niet voor uit en je geplande vrijdagmiddagborrel kun je gewoon verplaatsen. Laagdrempeliger kan haast niet. Collega’s die geen NVLJ-lid zijn, maar ook graag aanschuiven? Geen probleem. Meld jezelf (en je collega’s) aan via deze link.

Author: NedVerJL

Share This Post On