‘Staat van de boer’ belicht tijdens Gouden Greep

Trouw-redacteuren Joop Bouma, Hans Marijnissen en Bart Zuidervaart geven op 6 november, voorafgaand aan de uitreiking van de Gouden Greep, een inkijkje in hun project ‘De staat van de Boer’.

In het project ‘De staat van de Boer’, een uitgebreide publicatiereeks aandacht, besteedden de Trouw-redacteuren aandacht aan de agrarische sector. Het project wordt ook door beleidsmakers veelvuldig genoemd in de discussie over het toekomstige landbouwbeleid. Wat drijft hen? Hoe keken ze vooraf aan tegen de sector? Wat is hen mee- of tegengevallen bij het maken van dit project? Tijdens de bijeenkomst geven de redacteuren een beeld van het project, maar is er ook volop gelegenheid hen te bevragen over aanpak, bevindingen, invalshoeken, relaties met de agrarische sector en journalistiek.

Programma

gouden greep

Het voorprogramma zeker een reden genoeg om deze bijeenkomst niet te mogen missen. De ontvangst is om 15 uur, om 15.30 u begint het inhoudelijke

programma. In het tweede deel van het programma maakt juryvoorzitter Bert de Jong bekend wie van de genomineerden naar huis mag met de prestigieuze NVLJ-grepen.

De middag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn en een Italiaans buffet. Deelname is gratis, maar aanmelden voor het buffet is verplicht en kan via een mail naar info@nvlj.nl.
De bijeenkomst wordt gehouden in de Proeftuin van Holland, Rijneveld 153, 2771 XV Boskoop. Voor de route volg in Boskoop de borden T.O.P. Locatie.

Graag tot 6 november in Boskoop!

 

Author: NedVerJL

Share This Post On