Wie wint de Gouden Greep 2018?

De inzending voor de Gouden Greep 2018 is geopend. Wie volgt de prijswinnaars van vorig op? Heb je zelf een parel van een productie gemaakt of een jaloersmakende bijdrage van een journalistieke collega gespot in de media? Stuur die bijdrage dan in of geef de naam door aan het NVLJ-bestuur. Inzenden kan tot uiterlijk 15 maart 2019.

De Grepen worden toegekend aan producties verdeeld over drie categorieën: Journalistieke producties, Innovatie en Vakmanschap. Aan de Gouden Greep is een geldbedrag verbonden van 500 euro. Inzending kunnen worden gedaan door journalisten zelf en/of door (hoofd)redacties. Journalistieke producties van derden die mogelijk in aanmerking komen, kunnen bij het NVLJ-bestuur worden gemeld. Het bestuur zal contact opnemen met de producenten zodat ook die inzending met toestemming van de makers onder de aandacht van de deskundige jury onder leiding van journalist Bert de Jong wordt gebracht.

Winnaar 2017

Vorig jaar ging de hoogste eer naar ‘Het mestcomplot’ van NRC heeft de Gouden Greep gewonnen. De prijs werd op 6 november uitgereikt in de Proeftuin van Holland te Boskoop. Meer daarover lees je in het artikel ‘Het mestcomplot wint gouden greep’, waarin verslag wordt gedaan van de prijsuitreiking.

De inzendingen werden onderverdeeld in drie categorieën: Journalistieke producties, Innovatie en Vakmanschap. De producties zijn in 2017 gepubliceerd. Aan de Gouden Greep is een geldbedrag verbonden van 500 euro.

Author: NedVerJL

Share This Post On