Persreizen naar Griekenland, Londen, Brussel en Italië

ENAJOns Europese Netwerk voor Landbouwjournalisten, de ENAJ, heeft voor de komende tijd maar liefst vier perseizen op het programma staan.


logo-copa-cogeca[1]Allereerst nodigt de Copa-Cogeca landbouwjournalisten uit voor haar congres in Griekenland van 5 tot 7 oktober. Voor vragen en voor aanmeldingen kun je terecht bij Amanda Cheesley van Copa Cogeca. Hier vindt je het volledige programma. En hier een uiteenzetting van de workshops.
Fertilizers Europe nodigt 12 journalisten uit voor een evenement in London op 12-13 oktober. Hier meer info over het event.  Hier de agenda en hier het programma. Fertilizers Europe neemt de kosten op zich van twaalf journalisten. Doe het uiterlijk 15 september, maar vooral zo snel mogelijk, want wie het eerst komt, het eerst maalt. Opgeven kan bij Jef Verhaeren.

logo[5]Cema, de Europese vereniging voor de landbouwmachine-industrie, organiseert op 27 september in Brussel een lunch met debat over Smart Farming. Meer informatie op de website van Cema.

Greenaccord organiseert van 3 tot 6 november het jaarlijkse mediaforum. Alle kosten worden gedekt. Het vliegticket moet je zelf boeken, maar kun je later declareren. Er is plaats voor 35 journalisten, plus twee journalisten jonger dan 35. Ook hier geldt: wie het eerst komt die het eerst maalt. Geef je dus direct, maar uiterlijk 14 oktober op bij Jef Verhaeren.

Voor vragen over deze evenementen kun je het best terecht bij de organiserende bedrijven of anders bij de ENAJ: Jef Verhaeren.

Author: NedVerJL

Share This Post On